ライアソン大学から国際インターンシップ生が来学しています

浦和大学こども学部が学術提携を結んでいるカナダのライアソン大学から、今年も2名の短期留学生が国際インターンシップのために来学しています。

AH1T1017

インターンシップ初日の5月8日には、ぽっけの庭で歓迎会を行いました。これから約1ヶ月間、学内外の施設での実習や授業参加など、合計180時間のインターンシップを行います。

2人からのメッセージを紹介します。

Hello, my name is Kate Fong and I am a fourth year student from Ryerson University in Toronto, Canada. My major is in Early Childhood Studies and I will be completing an internship with Urawa University this Spring. I look forward to learning many things and creating warm memories here.

Hello, my name is Larissa Soos, I am a fourth year Early Childhood Studies student from Ryerson University. I am from Toronto, Canada. I am excited to complete my last internship at Urawa University. I am looking forward to the learning experience. Thank you for welcoming me.